Led in de agrarische sector

Leds4you is sinds 2009 actief binnen de agrarische sector om stallen, bedrijfshallen en kantoren te voorzien van energiezuinige en duurzame LED verlichting.

Onze LED lichtbronnen kunnen worden geïnstalleerd bij vervangings- en renovatieprojecten. De toepassing is heel eenvoudig, omdat LED veelal past binnen de bestaande armaturen op basis van het plug-and-play principe.

In het geval van nieuwbouw projecten zijn wij meestal betrokken als adviseur om vanaf de tekentafel de gebouwen technisch voor te bereiden voor LED verlichting. Dit is alleen maar mogelijk door een uitstekende samenwerking met de elektro installateur, de architect en de aannemer.

Eco-certificaat

EcocertificaatIeder bedrijf dat voorzien is van duurzame en energiezuinige LED verlichting ontvangt een Eco-certificaat, waarop de besparingen op het gebied van KwH en CO2-uitstoot worden vermeld.

Dimmen

Het komt veelal voor binnen de agrarische sector dat men bepaalde processen wil beïnvloeden door de verlichting te laten dimmen. Door onze technologie zijn wij in staat deze functie in onze LED producten te integreren en toe te passen (ook binnen de bestaande armaturen). Ook LED TL verlichting kunnen wij dimbaar leveren.

Led agrarisch

Kleur

Door onze kennis van LED verlichting zijn wij in staat om specifieke wensen van relaties uit te voeren. Leds4you maakt de juiste LED kleur op maat, voor de juiste beleving.

Voordelen

Niet alleen een energiebesparing van meer dan 85% is een voordeel van LED. De forse temperatuur reductie is in vele gevallen belangrijk, waardoor er veel minder airco / luchtbehandelingscapaciteit benodigd is. Door de betere temperatuurbeheersing wordt het leefklimaat als aangenamer ervaren.